За мен

Добре дошъл 😉
Винаги съм изпитвал затруднения с това да говоря сам за себе си, но съдържанието на тази страница го изисква.

Ето малко лична информация.
Казвам се Станко, на 20+ години, от София, WordPress developer и (вечният) студент в Нов Български Университет, специалност Информатика.

Старая се да бъда позитивен и усмихнат човек, въпреки че често съм набеждаван за hater(нищо чудно и да се окаже че съм :)), обичам да спортувам, да гледам и практикувам различни видове спорт и да водя активен начин на живот. Най-предпочитаният спорт разбира се си остава цар Футбол ;). Докато съм на тема футбол – член съм на официалнят фен клуб Реал Мадрид България.

Харесвам и слушам разнообразна музика и не се ограничавам в даден стил, слушам това, което ми харесва. Същото важи и за филмите.

Старая се да поддържам чувството си за хумор, а даже някои хора казват, че съм бил забавен. Като всеки млад човек и аз обичам да се забавлявам, да пътувам, да правя много и най-интересни неща.

Също така съм голям фен и много зарибен на тема сериали. Избягвам да започвам нови, защото когато това се случи и сериалът ми хареса го изяждам на един дъх. За повече информация, цък

За статистиката: това е първият ми блог, а официалният му старт е  на дата April 25th, 2010. под друга форма и не беше на поддомейн

Разбира се, запазвам правото си да пиша неща, които ме вълнуват и с удоволствие приемам коментари и критики, стига те да са съобразени с добрият тон.

stanko AT metodiew.com