За Мен

Добре дошъл 😉
Винаги съм изпитвал затруднения с това да говоря сам за себе си, но съдържанието на тази страница го изисква.

Ето малко лична информация.
Казвам се Станко Методиев, на 20 30+ години, от София, WordPress developer и (вечният) студент в Нов Български Университет, специалност Информатика.

Старая се да бъда позитивен и усмихнат човек, но доста често и стабилен hater :).

Обичам да обичам да спортувам, да гледам и практикувам различни видове спорт и да водя активен начин на живот. Най-предпочитаният спорт разбира се си остава цар Футбол.
Верен фен на Реал Мадрид и горд член на официланият Фен Клуб – Реал Мадрид България.

Харесвам и слушам разнообразна музика и не се ограничавам в даден стил, слушам това, което ми харесва. Същото важи и за филмите.

Старая се да поддържам чувството си за хумор, а даже някои хора казват, че съм бил забавен. Като всеки млад човек и аз обичам да се забавлявам, да пътувам, да правя много и най-интересни неща.

Също така съм голям фен и много зарибен на тема сериали. Избягвам да започвам нови, защото когато това се случи и сериалът ми хареса го изяждам на един дъх. За повече информация, цък

За статистиката: това е първият ми блог, а официалният му старт е  на дата April 25th, 2010. под друга форма и не беше на поддомейн

Разбира се, запазвам правото си да пиша неща, които ме вълнуват и с удоволствие приемам коментари и критики, стига те да са съобразени с добрият тон.

stanko AT metodiew.com