Какво се случва напоследък?

Не съм писал отдавна. Доста отдавна. Последният ми блог пост тук е от декември, а преди това имах по пост на месец, а може би и по-рядко. Нещо в последно време не мога да се концентрирам и това ми не ми се отразява никак добре. А не е като да съм загубил желание. Пише ми се, а и си мисля че има за какво. Като ми дойде идея за пост си я записвам за “по-натам”, но през повечето трупам само  draft-ове на различни теми. Не малка част от тях спряха да бъдат актуални и вече нямат смисъл.

Лошото е че в последно време, покрай цялата лудница, започнах да не доспивам. Лягам си късно, алармата звъни рано, но не мога да стана от леглото и започва жестоката борба с snooze-то. Пробвах с какво ли не – телефонът е в другият край на стаята. Ставам, изключвам го и се връщам в леглото и след 9-10 минути пак. И така доста дълго време. Пробвах и с няколко различни аларми, но и това не помага. Трябва да поработя мялко върху вредният навик и нещата може би ще се оправят.

Не съм достатъчно продуктивен. Част от проблемът е недоспиването и натрупаната умора. От друга страна разни проблеми, напрежение и дълъг (да не казвам безкраен) списък в личното TODO. Трябва да се стегна малко, да си оптимизирам процеса и нещата ще потръгнат. Get your shit together, дет’ се вика.

Имам си ново куче

За да спра с мрънкаето, ще трябва да се похваля. Този малък сладур се завъртя пред вратата и в секундата, в която го видях, вече знаех че това ще бъде моето куче.

View this post on Instagram

Say hello to my new friend 🙂

A post shared by Stanko Metodiev (@metodiew) on

Разпитах наоколо и се оказа че съседите имат котило, а този сладур излиза от дворът им. За късмет се оказа, че те подаравят кученцетата, а този беше най-големият сладур и логично го прибрах. След няколкото задължителни ваксини, прегледи и т.н. сега ми остава да се възпитаме малко, ама и това ще стане.

Having fun

A photo posted by Stanko Metodiev (@metodiew) on

Having fun

Ходих на party на Fedde le Grand и Hardwell в Арена Армеец. Разбира се, мислех да пиша за него и да разкажа колко мизерно прекарахме последният половин час. Зверска блъсканица, на опашката за якетата, но щеше да е супер hater-ско. Да кажем само, че за 30-40 мин успях да видя всичко лошо в българщината, за което можете да се сетите. Всъщност сега като се замисля, добре че не писах, защото щеше да бъде много hate, ама много. Както и да е, party-то беше яко и си заслужаваше.

party
partyy

Щеше да има и още снимки, ама аз съм от хората, които предпочитат да се забавляват и да слушат музиката, а не да не пускат телефона и да снимат нон-стоп.

Ходих на Spens. До сега не бях ходил на живо на негово участие. Беше яко и се изкефих бая, ама от там нямам снимки. Да сте дошли, да сте видяли 😉

Започнах да спортувам. Пак.

Не толкова редовно колкото ми се иска, но е доста по-добре от преди. Започнах пак да ритам и гледам да го правя поне веднъж в седмицата, въпреки че пак ме тормозят разни стари контузии, а пък и паднах и си ударих крака, в стара рана, та стана бая грубо. Все още боли, но като не ритам известно време краката започват да ми треперят и не мога да се спра. Честно казано не съм сигурен какво точно трябва да се случи, че да ме откаже от футбола

Презентирах

Този февруари говорих на Meetup-а на WordPress потребителската група. Няма да навлизам в подробности, защото вече писах за презентацията тук. Само ще кажа че много ме е яд на себе си, защото бях добре подготвен, темата ми беше любима, но презентирах като пълно дърво. По някаква причина се сдухах и говорих супер дървено. Презентирането не е лесно и изисква доста тренировки, но това е като да кажа че водата може да се топли. Следващият път ще трябва да се постарая доста повече.

Така и така поста е доста хаотичен и нахвърлях разни неща, ще кажа че в последно време ме е обзела яка вълна на стари bg rap-чета и превъртам един и същ playlist от месец-два.

whiskey


Та такива работи се случват в последно време. Остана само за  финал, да ви поздравя с нещо яко. Пускам draft-a, допушвам наргилето и си пускам малко пушеци, пушеци в приятната компания на един малък BushMills с мед 🙂

Wosh MC – Problems

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.