The Prodigy!

На вниманието на всички почитатели на най-големите за времето си, а и не само. Ето на какво попаднах днес и бих желал да споделя с вас:

Желанието на много от вас се сбъдва и The Prodigy са едно от големите имена, потвърдили участието си в таз-годишния SPIRIT of Burgas. Те ще са хедлайнери на основната сцена в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440. След тях ще се изявят и DJ Andy C, заедно с MC GQ (Ram Records // UK), идващи, благодарение на промоутърите от H.M.S.U. DJ Shadow ще е сред гвоздеите на втората вечер, а за финал организаторите на фестивала са оставили Serj Tankian от System of a Down и една същинска сбъдната мечта – Gorillaz Sound System (DVJ).


За огромно мое удоволствие бих искал да споделя с вас, че великите The Prodigy ще бъдат гости на едно незабравимо парти по време на третото си издание на Spirit of Burgas. Черешката на тортата ще бъде в петък , 13.08.2010, когато великаните ще излезнат на сцената за да зарадват жадната за зрелище

публика и вярвам, че няма да има разочаровани! За желаещите, билетите са пуснати и могат да се намерят в мрежата на  Eventim.

Според мен преживяването ще си заслужава и аз ще направя всичко възможно да бъда част от обещаващото се парти. Дано чакането си заслужава!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.