July Morning

 

July Morning

July Morning

Часът е (би трябвало да е :D) 5:53 и според vremeto.dir.bg слънцето трябва да започва своят изгрев. За съжаление, според прогнозите времето ще бъде облачно с леки превалявания или поне така казват. Силно се надявам, това да не попречи на ентусиастите да се насладят на първият юлски изгрев, без значение от къде ще го посрещнат.

Мисля си, че не е нужно да обяснявам какво е July Morning. Ако пък някой не знае, може да провери линка или пък да пита чичо Гугъл.

Лично аз само веднъж съм посрещал първият юлски изгрев през 2009. Тогава бяхме в София и решихме, че трябва да се качим на Копитото. Въпреки облачното време, небето се смили над нас и разчисти малка част от облаците. Точно толкова за да може да видим първите слънчеви лъчи на юлското утро. Определено ранното ставане си заслужаваше тогава!

Тази година реших да пропусна, защото не искам да остана разочарован ако прогнозите се потвърдят. Може би звучи повече като оправдание, но все пак ще пропусна. Надявам се, че следващата година ще имам възможността да съм на морският бряг или друго приятно местенце и пълноценно да се насладя на изгрева.

PS. Сутринта към 5:20 погледнах през прозореца мокрите улици и облачното небе и бях твърдо убеден, че на мига трябва да се върна на топло под завивките.

Разбира се няма как да минем без тематичната песен:

http://www.youtube.com/watch?v=JLZMMk8KZSU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.