Профилактика

От Суперхостинг ми пратиха имейл, че след 00:00 часа през нощта на 09.07.2011 г. (събота) срещу 10.07.2011 г. (неделя) ще правят профилактика на сървърите, така че по всяка вероятност блогът ще е offline за известно време. Да се надяваме, че всичко ще мине безпроблемно! 😛

0 thoughts on “Профилактика

 1. SuperHosting.BG

  Здравейте! Благодарим ви за разбирането! 🙂

  Бихме искали да уточним, че както знаете от изпратения до вас имейл, извършване на планирана реорганизация на сървърното ни оборудване наложи прекъсване в част от предоставяните от нас хостинг услуги. Операцията премина успешно преди заявения от нас срок, като няма регистрирани проблеми с коректното функциониране на сървъра и предлаганите от нас услуги.

  Отново се извиняваме за причиненото неудобство! Политиката ни е ориентирана към гарантиране на ресурсите, качеството и непрекъснатото усъвършенстване на предлаганите от нас услуги, каквато беше и целта на планираната реорганизация на сървърното ни оборудване.

  Reply
  1. metodiew Post author

   Здравейте,

   Всичко мина безупречно, бързо и безпроблемно и профилактиката изобщо не се усети. Благодаря ви, че предлагате такива висококачествени услуги и винаги се грижите за удобството на клиента.

   Поздрави!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.