Малките часове

Случвало ли ви се е да се заслушате толкова много в любимата си музика и от часове да се опитвате да спрете, но да идват все по-хубави и по-хубави песни. Не знам за вас, но аз лично имам такива моменти понякога. Такива, точно като този в момента… поглеждам часовника а той ми показва 3 и малко през нощта, а аз пиша тези редове и си танцувам и си се клатя , седнал удобно на стола и просто не мога да спра да слушам това, което съм заредил в track list-а си.

До накъде и Боби има вина, за това… питате се защо ли? Еми, защото до преди малко разменяхме любими песни и споделяхме мнения и вкусове, но той се оказа.. не съм сигурен дали в положителна или не чак толкова посока, но е факт, че ще си легне преди мен и може би ще има по-здрав сън от моя. Не се чудете, ако всичкото това ви звучи налудничаво или объркано, просто в момента имам желание да напиша това, което минава през ума ми и мисълта ми е не е особено подредена, все пак е 3 часа!
Чудно ми е дали и вие имате такива моменти, в които независимо от това дали и колко е бил напрегнат денят ви, дали сте изморени или не, все пак имате под влиянието на някаква еуфория стоите будни по малките часове на денонощието. Някой ще си помисли, че това е плод на нямане на какво да правя през деня, но точно в момента това не никак вярно. Само ще кажа, че последните три-четири дни ставам доста рано и спя по малко, дори и за мен, часове, днес(то отдавна не е днес, но все пак) съм от 8 в университета и прекарах цял ден в него, като в предишния пост съм описал какво съм правел и защо съм бил там, освен редовните лекции разбира се.
Ето тук е време да спра да пиша, защото си мисля, че е редно(тук започва силен момент от set-а, който слушам и не съм сигурен в следващите редове) да спра всичко и да си легна, защото и утре ще бъде дълъг ден.

Лека нощ!

PS. Лека нощ, ама наистина!

0 thoughts on “Малките часове

 1. Boris Hristov

  Всъщност аз останах още около 20-тина минути след като напуснах скайп. Причина – прехвърлях из презентациите по бази. Е, успях да прехвърля само първата и крашнах, но сега се захващам отново…
  Ти няма да е зле да направиш като мен, защото 6 часа ще дойде така, както снощи стана 3! 😀

  Reply
 2. stanky Post author

  Истината е, че и аз не си легнах веднага след като постнах тук 🙂
  След малко и аз се захващам за базите :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.