Неделна почивка в Дендрариума

Тази неделя решихме да избягаме от лудницата и да се качим на Витоша. Организацията беше леко хаотична и за това не се подготвихме подобаващо за по-ранно тръгване, скара с цър-пър и т.н.(следващият път задължително! :P), но все пак се получи добре.

Ако си решил да отидеш на приятно място за почивка в планината, то Дендрариума е идеалното място за това. За тези, който не знаят къде се намира, какво представлява съм оставил линк с карта на местоположението му ( цък ) и малко информация за него и други интересни места на Витоша ( цък ).

Към 13 часа въпреки силната жега успяхме да се качим горе и както и предполагаме – парка беше препълнен. Което всъщност е доста радващо, защото виждам, че все още има хора които отиват сред природата и макар и за няколко часа, те се откъсват от технологиите и забързаният начин на живот.

След малко обикаляне успяхме да си намерим подходящо местенце с пейки и маса и до тях прилична сянка, за да може да се настаним удобно. Мястото представлява полянка с няколко катерушки за деца(и не само :D) и сравнително удобно място за да поиграем волейбол и да хвърляме фризби – макар то да беше леко странно 😀

Общо взето си прекарахме супер. Успяхме да се позабавляваме, да пийнем по някоя друга бира и да се насладим на хубавата природа.

Ето и няколко снимки:

волейболисти

тук се правим на волейболисти

намерих сродна душа, с която ритахме футбол :>

тук се правим на футболисти

ninja_metodiew

тук се правя на ninja

тук се лигавим

аз и Бени

тук се обичаме

а тук вече си почивам :>

 Супер неделя в приятна компания! 🙂

*за тези, които се чудят какво значи думата дендрариум – тук (линка вече не работи) може да намерят значението ѝ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.