За Сватбите, Камен Донев и едно представление в Арена Армеец

… и размисли и страсти за едно събитие, което посетих в неделя.

Disclaimer: ако не си харесал събитието, съжалявам; ако си го харесал, но си ревал в нИета, защото сега е модерно да не харесване неща, съжалявам те; ако си просто хейтър, който така или иначе ще го нахейти… еми няма как да ти помогна 🙂

В неделя, 29.11.2015г. с Бени посетихме представление на Камен Донев в Арена Армеец. Залата беше претъпкана и (повечето) хора се забавляваха. Мисля че аплодисментите накрая го показаха, но може и да бъркам, разбира се.

Няма да влизам в подробности за самото представление, само ще кажа че се забавлявах доста и ми беше изключително приятно. Беше ми интересно и съм адски доволен, че успях да се сдобия с билет на време, а не като всички дето пълниха Facebook събитието с оферти за билети на сиво/черно/зелено/избери си цвят (вече имаше мрън за това).

Защо го пиша това ли?

Днес се нагледах на всякакви постове и коментари за това как представлението не било достатъчно добро, имало твърде много танци, песни и музика. Повечето такива постове/мнения звучаха някак си така елитарно, от друга класа хора, явно от хора със синя кръв (да нИ съ Убидите, диет сЪ вика), дето пият чай в 16:00, черен, с каничка мляко. Ей, няма угодия, баси. Иска ми се да попитам всичките тези хора следното:

Какво точно си помислихте че ще се случи там?

И какво точно очаквахте да видите, при положение че отивате на представление, което се казва: “ЗА СВАТБИТЕ!” и после продължава с “песни, танци и истории из балканските земи“. Та даже беше добавено и “Със специалното участие на Бобан и Марко МАРКОВИЧ БЕНД“.

Какво може да се случи на едно събитие, в което се говори за сватби, има оркестър и в заглавието се споменават песни и танци? Аз лично не очаквах 2 часа монолог и четене на книга, на живо пред публика. За съжаление нямах възможност да отида на предишните му представления и нямам база за сравнение, но аз лично отидох подготвен да гледам танци, да слушам смешки, типично в негов стил и да слушам музика. Сериозно не ви разбирам.

Пиша това, защото реших че ще ми е по-лесно ако някой ме пита как беше да му дам линк, а пък за Facebook/Twitter статус е твърде дълго.

Благодаря за вниманието и поздрав:

*снимката е взета от Facebook събитието

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.