Кратък обзор на септември

Септември месец мина сравнително бързо. През по-голямата си част мина в работа, но това изобщо не е оплакване, защото аз наистина харесвам това което правя. Бих казал, че през повечето време работата ми е по-скоро забавление, разбира се винаги има изключения 😀

През последните няколко месеца участвах в голям проект, който за щастие вече е реализиран и тепърва набира скорост. За него ще споделя в отделен пост по-натам.

В процес на завършване сме на CakePHP проект, при който нещата за сега вървят добре. Пуснах и няколко решения на проблеми, които срещнах по време на работата над проекта, за да може ако се наложи да използвам някое от тях в следващ проект.

В края на месец август и началото на септември успях да направя и първият си личен проект. Представлява малък сайт на WordPress, но не е сега времето разказвам повече за него.

До тук с приказките за работата. Ето и няколко думи за другите неща, които се случиха.

По-рано писах за Разходката до Трън и околията и отново искам да кажа, че това тази дестинация определено си заслужава да бъде посетена.

Към средата на месеца имах и приключение с Vivacom. Радвам се че нещата се развиха благоприятно и всичко приключи с Happy end.

Имах щастието да посетя WordCamp 2011 в София и се снимах с Matt Mullenweg. Събитието беше много интересно и полезно. Определено беше ползотворна и мотивираща неделя.

С краят на септември започна и редовният есенен семестър в НБУ, така че си пожелавам успешна учебна година. Ако и вие сте студенти – нека и вашата година да бъде успешна и ползотворна!

Това беше кратък обзор на миналия месец. С началото на новият месец следват още интересни моменти, така че ги чакам с интерес.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.